Το γραφείο

Tologistiko / Το γραφείο

Το γραφείο μας ξεκίνησε τη λειτουργία του το 2015, στα Γιαννιτσά, με στόχο την παροχή λογιστικών, φοροτεχνικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών υψηλού επιπέδου με αξιοπιστία, εχεμύθεια και υπευθυνότητα. Όραμα μας είναι η συνεχής παροχή ποιοτικών υπηρεσιών παρά το συνεχώς μεταβαλλόμενο φορολογικό περιβάλλον και η κάλυψη κάθε φορολογικής φύσεως ανάγκης των πελατών μας. Κοινή συνισταμένη όλων των παραπάνω είναι ο σεβασμός στον πελάτη.

Το γραφείο μας δραστηριοποιείται στην παροχή εξειδικευμένων λογιστικών και φοροτεχνικών υπηρεσιών και στην παροχή συμβουλών, τόσο για τις επιχειρήσεις, όσο και για τα φυσικά πρόσωπα. Λειτουργεί ως συνεργάτης των επιχειρήσεων και έχει ως στόχο την πλήρη οργάνωσή τους. Επιπλέον, στέκεται δίπλα στον ιδιώτη σε κάθε του ανάγκη αλλά και σε κάθε του υποχρέωση προς το Δημόσιο.

Οι γνώσεις και ο επαγγελματισμός μας είναι όπλα για την σωστή οργάνωση της επιχείρησής σας αλλά και του οικογενειακού προϋπολογισμού σας, και φυσικά εγγυόμαστε την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση σας.

Η επιλογή του Λογιστή – Φοροτεχνικού είναι μία από τις σημαντικότερες αποφάσεις ενός επαγγελματία και μη καθώς είναι ο πιο πολύτιμος συνεργάτης του. Στοχεύουμε στην μακροχρόνια συνεργασία μας και στη διευκόλυνση της καθημερινότητάς σας.

Η Ζωή Γαβριηλίδου είναι πτυχιούχος του τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Έχει μεταπτυχιακό δίπλωμα ειδίκευσης στη Διοίκηση των επιχειρήσεων (Master in Business Administration, MBA), από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Είναι μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος από το 2012 και κατέχει Άδεια Λογιστή – Φοροτεχνικού Ά τάξης.